Catalogul cameramanilor

Aurelian Mirea

Cameraman
Înscris în catalog de 3 ani și 7 luni
Susțin #life.for.robert
Vezi profilul meu de videografie de nuntă
Messenger
 0766 663 *** vezi telefonul
FavoritTestimoniale de la clienți


Toate testimonialele sunt verificate și aprobate manual de editorii catalogului, pentru a ne asigura că sunt date în urma unor colaborări care au existat.

Despre Aurelian Mirea


Filmare
Pentru filmare folosesc 1 camera mirrorless Panasonic S1h si 2 camere mirrorless Panasonic GH5. Camerele ofera o calitate foarte buna a imaginii si pot filma inclusiv 4k si 6k. Camerele au stablizare interna pe senzor, filmeaza slow motion pana la 180 fps si surprind imagini cu adevarat cinematice. Dispun si de toate accesoriile necesare unei filmari de calitate: lumini, microfoane, gimbal, slider, trepiede si multe altele.

Editare video
Pentru editare folosesc suita Adobe si incerc sa integrez elemente grafice, precum si efecte vizuale sau audio, astfel incat materialele realizate sa se alinieze celor mai noi tendinte in domeniu. Editarea presupune destul de multe variabile, din acest motiv si plaja costurilor este destul de larga. Pentru fiecare proiect incerc sa gasesc solutiile optime cu ajutorul carora sa obtinem cat mai mult din bugetul respectiv.

Drona | filmare aeriana
Pot integra in proiecte si filmari aeriene realizate cu drona la calitate HD si 4k, in conditii avantajoase si cu echipamente standard pentru domeniu.